назад
23.11.17

Юридична допомога за допомогою Skype-зв’язку жителям с. Горіле Глухівського району

ShM 171122 0722 листопада  працював дистанційний пункт доступу до безоплатної правової допомоги у режимі Skype-зв’язку з Горілівською сільською радою.

Жителі с. Горіле  мали можливість дистанційно отримати безоплатні юридичні консультації від фахівців Глухівського бюро правової допомоги з різних проблемних питань.

До Глухівського бюро правової допомоги звернулась особа з питанням щодо  порядку зміни цільового призначення земельної ділянки.

«Вам слід звернутися до державного кадастрового реєстратора у територіальному (районному, міському) органі Держгеокадастру України із заявою про внесення змін до відомостей про земельну ділянку. Якщо інше не передбачено договором про розроблення проекту, до цього органу має звертатись землевпорядна організація. До заяви додається розроблений та погоджений уповноваженими органами проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у паперовому вигляді та у формі електронного документу, а у разі, якщо щодо проекту проводилась державна експертиза – також оригінал позитивного висновку цієї експертизи. Подана Вами заява на протязі 14 днів розглядається державним кадастровим реєстратором територіального органу Держгеокадастру у районі (місті), за наслідком чого, у разі, якщо подані документи складені вірно, державний кадастровий реєстратор вносить відомості про зміну цільового призначення Вашої земельної ділянки до Державного земельного кадастру», – роз’яснив Богдан Балицький.

Нагадуємо, що кожен може отримати безоплатну правову допомогу та скористатися електронними сервісами Міністерства юстиції України, звернувшись до Глухівського бюро правової допомоги за адресою:

м. Глухів, вул. Шевченка, 4, контактний номер телефону (05444) 7-07-20, 7-07-12.