назад
16.10.18

Юридична клініка «Правозахист» – надійний партнер Кременчуцького місцевого центру

10.10.2018 yurklinika

10 жовтня фахівці Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги зустрілися зі студентами юридичної клініки «Правозахист» факультету права, гуманітарних і соціальних наук Кременчуцького державного університету імені М. Остроградського.

Очільниця Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ірина Пушкаревська розповіла присутнім як система безоплатної правової допомоги забезпечує право особи на безоплатну правову допомогу, які види правових послуг та яким категоріям осіб надаються Кременчуцьким місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги відповідно до Закону України “Про безоплатну правову допомогу”. Також  учасники зустрічі обговорили і питання продовження подальшої співпраці, в рамках роботи юридичної клініки, що сприяє як наданню правових послуг широкому колу населення  так і здобуття практичного досвіду майбутніх правників.

До уваги студентів представники місцевого центру надали інформаційні матеріали, в рамках реалізації правопросвітницького проекту ”Я маю право”, розглянуто пріоритетні питання зазначеного проекту та обговорено новели законодавства у сфері захисту прав дитини.

Студенти висловили бажання у подальшому співпрацювати з Кременчуцьким місцевим центром з надання БВПД, оскільки поєднання теоретичних знань та формування практичних навичок у процесі навчання слугує суттєвому покращенню якості підготовки юридичних кадрів.

Нагадуємо, за безоплатною правовою допомогою у м.Кременчуці можна звернутися за адресою: м. Кременчук, вул.Небесної Сотні, 54. тел: (05366) 3-00-38.

Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги 0 800 213 103.