назад

Юридичний лекторій для працівників будинку-інтернату

160126 01Працівники Охтирського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги провели робочу зустріч із працівниками Охтирського будинку-інтернату для людей похилого віку.

Люди, які працюють в Охтирському будинку-інтернаті для людей похилого віку та інвалідів, небезпідставно вважають, що їхні підопічні часто потрапляють у ситуації, коли їм конче необхідна кваліфікована порада юриста. Тому зустріч з фахівцями Охтирського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, що відбулася 25 січня, для них була не тільки цікавою, а й корисною.

Начальник відділу попередньої роботи з клієнтами Микола Кравченко та заступник начальника цього ж відділу Людмила Корабельська розповіли присутнім на зустрічі працівникам установи про напрямки роботи Центру, про категорії громадян, які звертаються за допомогою, про умови надання безоплатної вторинної правової допомоги.

160126 02

 Фахівці Центру надали роз’яснення відповідно до чинних нормативних документів та вручили працівникам установи інформаційні буклети.