назад
20.07.17

Юрист з Жовтих Вод захистила права учасника АТО

Centr BVPD 0До Жовтоводського бюро правової допомоги звернувся громадянин Б., учасник АТО, якого більш ніж рік тому було звільнено з роботи. Чоловік прийшов за допомогою до фахівців бюро щодо поновлення на роботі та стягнення середньої заробітної плати за час вимушеного прогулу.

Суть справи полягала у тому, що громадянина Б. звільнили з посади ще у грудні минулого року на підставі рішення Атестаційної комісії Головного управління Національної поліції України у Дніпропетровській області. Оскільки чоловік має статус ветерана війни йому призначили головного спеціаліста Жовтоводського бюро Тетяну Черниш для представництва інтересів громадянина в суді.

Фахівець вивчила його проблему, яка стосується положень про проходження служби у поліції, та законодавчу базу з питань такої категорії справ, а також підготувала позовну заяву до суду. Оскільки не вистачало деяких документів, які могли вплинути на порядок та результати розгляду справи, Тетяна Черниш підготувала та подала до суду клопотання про витребування доказів, допомогла зібрати документи, які залучила під час розгляду справи у суді.

У підсумку – суд вирішив позов задовольнити, тобто поновити чоловіка на роботі, а за час вимушеного прогулу виплатити йому середню заробітну плату. Таким чином, звернувшись до Жовтоводського бюро, людина не залишилась сам-на-сам зі своєю проблемою та отримала кваліфіковану правову допомогу і захист.

Нагадуємо, що Жовтоводське бюро правової допомоги працює за адресою: м.Жовті Води, бульв.Свободи, 52 (4-й під’їзд). Графік роботи – з понеділка по п’ятницю, з 8.00 до 17.00.

Адреса Першого криворізького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги: м. Кривий Ріг, вул. Качалова, 2, тел. (056)405-54-04; (098)040-83-70.

Всеукраїнська гаряча телефонна лінія – 0 800 213 103 (цілодобово та безкоштовно з мобільних і стаціонарних телефонів у межах України).

{gallery}news/2017/07/9{/gallery}