назад

З нагоди річниці Середино-Будського бюро правової допомоги проведено круглий стіл

ShM 170831 1131 серпня в рамках святкування першої річниці з дня відкриття Середино-Будського бюро правової допомоги заступник начальника Тетяна Харченко з метою поширення інформації про роботу бюро та кращого доступу жителів Середино-Будського району до безоплатної правової допомоги провела круглий стіл зі спеціалістами С-Будської РДА . Основним завдання заходу стало ознайомлення всіх присутніх з досягненнями

Середино-Будського бюро правової допомоги, з організацією надання безоплатної правової допомоги через бюро, його місце в системі безоплатної правової допомоги. В ході круглого столу керівник бюро озвучила кількість клієнтів, які звернулись до бюро за перший рік роботи та питання, які більш за все цікавлять громадян.

«Бюро правової допомоги – всеукраїнська мережа точок доступу до безоплатної правової допомоги, активного поширення правової інформації та доступу до правових консультацій на рівні територіальних громад.  Бюро правової допомоги надає всі види безоплатної правової допомоги тим, хто має на неї право за законом», – роз’яснила Тетяна Харченко.

Наприкінці засідання круглого столу обговорили перспективи розвитку та можливості розвитку Середино-Будського бюро правової допомоги.

А також зазначено, що в разі необхідності можна звертатися до Середино-Будського бюро правової допомоги за адресою: м.Середина-Буда, вул. Троїцька 2; т. (05451) 7-10-62.