назад
24.05.18

Забезпечено роботу чергової мобільної точки доступу до безоплатної правової допомоги

kiziak22 травня 2018 року з метою забезпечення реалізації права громадян на доступну безоплатну правову допомогу, посилення правової спроможності громад та вирішення проблемних питань, представниками Золотоніського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги (далі – місцевий центр), Канівського бюро правової допомоги, Головного територіального управління юстиції у Черкаській області, спільно з приватним нотаріусом Канівського районного нотаріального округу проведено виїзний прийом громадян у Келебердянській сільській раді Ліплявської селищної об’єднаної територіальної громади.

За правовою допомогою звернулося десять жителів с. Келеберда. Громадянам були наданні роз»яснення з питань цивільного, сімейного, спадкового, земельного права та соціального забезпечення.  Місцевих жителів переважно цікавили питання щодо встановлення права власності на будинок, порядку оформлення земельної ділянки, встановлення факту правовстановлюючого документу, оформлення спадкового майна, складення заповіту на внуків, порядку приватизації земельної ділянки під житловим будинком.

По закінченню прийому присутніх проінформовано про проект «Я МАЮ ПРАВО!» та про діяльність місцевого центру, Канівського бюро правової допомоги. Роздані інформаційні матеріали: плакати, буклети та брошури.

Також було наголошено, що отримати консультації, іншу правову допомогу можна звернувшись до Канівського бюро правової допомоги, що знаходиться за адресою: м. Канів, вул. Шевченка, 6.