назад

Заходи по налагодженню комунікації заради кращих результатів роботи

130-124 квітня 2018 року на базі Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області за ініціативи старшого інспектора Управління забезпечення прав людини Національної поліції України Оксани Ханевич відбулось лекційне заняття «Законність затримання в адміністративному та кримінальному процесуальному порядку». На прохання організаторів заходу спікером була начальник відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернівецькій області Ірина Довганюк.

Під час заходу по налагодженню комунікації обговорили механізми інформування центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги про випадки затримання. «Захід був організований з метою роз’яснити поліцейським нормативно-правові акти, які врегульовують питання щодо надання безоплатної вторинної правої допомоги. Зокрема Закон України «Про безоплатну правову допомогу» та порядок інформування центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги про випадки затримання, адміністративного арешту або застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, який затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 28.12.2011 року №1363», – пояснила начальник відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернівецькій області Ірина Довганюк.

130-2

«Деколи одна й та сама норма закону трактується по-різному. Відповідно, щоб подібних ситуацій уникнути, а отже й непорозумінь, і забезпечити злагоджену роботу ми долучились до проведення лекційного заняття», – зауважив директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернівецькій області Аркадій Мунтяну.

130-3

Представниця Управління забезпечення прав людини Національної поліції України наголосила, що подібні заходи допомагають налагодити комунікацію і, відповідно, покликані сприяти ефективній і злагодженій роботі. Нагадаємо, інформаційні зустрічі по налагодженню комунікації Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернівецькій області проводяться традиційно і не лише з представниками поліції, а й з суддями, прокурорами та іншими державними органами.

Контактна інформація! Звернутися по допомогу до фахівців Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернівецькій області можна за адресою: Чернівецька область, м. Чернівці, вул. Василя Аксенина, 5. Телефон: (0 372) 55 31 38.

Єдиний телефонний номер системи БПД – 0 800 213 103
(дзвінки на вказану телефонну лінію зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України є безкоштовними та приймаються цілодобово).