назад
22.02.18

Захист прав людей з інвалідністю

uman0002Працівники Уманського місцевого центру з надання БВПД долучились до тренінгу «Людина – це найцінніший скарб». Захід відбувся у Центрі професійної реабілітації людей з інвалідністю з нагоди  Дня соціальної справедливості для слухачів курсів Центру професійної реабілітації та університету ІІІ віку «Дивосвіт».

Сергій Гребенюк, виконуючий обов’язки директора Уманського міського центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, розповів учасникам тренінгу про надання юридичних послуг вразливим верствам населення. Також він повідомив присутнім про розширення доступу до безоплатної вторинної правової допомоги для осіб, які постраждали від домашнього насильства або насильства за ознакою статі, а також для дітей.

uman0001

Учасники тренінгу обговорили свої права, що гарантуються законом, також розглянули проблемні ситуації, що можуть стосуватися кожного громадянина України.

Усі присутні на заході отримали інформаційні буклети та візитки Уманського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.