назад
06.04.16

Запрошення до участі у Міжнародній науково-практичній конференції «Євроінтеграція в умовах світової глобалізації»

119161435Громадська організація «Всеукраїнське об’єднання адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу», Рада адвокатів Одеської області, Кваліфікаційно-дисциплінарна комісія адвокатури Одеської області та Одеський національний університет ім. І.І. Мечникова запрошують адвокатів взяти участь у Міжнародній науково-практичній конференції «ЄВРОІНТЕГРАЦІЯ В УМОВАХ СВІТОВОЇ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ», яка відбудеться в рамках ODESSA SMART FORUM 27 квітня у Одесі.

Форма участі у заході – очна (через подання тез доповіді для опублікування у науковій збірці та виступ перед колегами) та заочна (лише подання для опублікування тез).

Участь у конференції акредитується Радою адвокатів Одеської області та Кваліфікаційно-дисциплінарною комісією адвокатури Одеської області, відповідно її учасники-адвокати за публікацію тез і виступ зможуть отримати сертифікат про підвищення кваліфікації і бали!

Крайній термін для реєстрації на конференцію та подання тез виступу для публікації – 10 квітня 2016 року.

За додатковою інформацією можна звертатися до Катерини Кармазіною, керівника Одеського відокремленого підрозділу ГО «Всеукраїнське об’єднання адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу»: (067) 527-70-03 або електронною поштою.

 

 


Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах:

Facebook Facebook YouTube YouTube Google Google+  тTwitter