назад
23.05.18

Запрошуємо представників територіальних громад Диканщини та Зіньківщини озброїтися правовими знаннями

1459234368 613x402.84577603143 3 0 1487938808 613x402 3 0

24 травня 2018 року о 10.00. за адресою: с-ще. Диканька, вул. Незалежності, 66, у приміщенні сесійної зали засідань районної ради відбудеться кущовий семінар на тему: «Актуальні питання розвитку правової спроможності територіальних громад на Полтавщині».

Запрошуємо до участі депутатів місцевих рад, посадових осіб місцевого самоврядування, держслужбовців, представників громадських організацій Диканського та Зіньківського районів.

Під час семінару учасники дізнаються про актуальні питання розвитку місцевого самоврядування на Полтавщині, державні гарантії прав громадян та механізми їх захисту,як можна захисти свої права завдяки системі безоплатної правової допомоги, реалізацію правопросвітницького проекту Я МАЮ ПРАВО, про права людини та механізми їх захисту.

Представникам територіальних громад також розкажуть про актуальні питання проходження служби в органах місцевого самоврядування, запобігання конфлікту інтересів у діяльності посадових осіб місцевого самоврядування та депутатів місцевих рад, суть та ключові питання реалізації реформи медицини.

ПредставникиГоловного управління Держгеокадастру в Полтавській області поінформуютьучасників семінару про напрями та форми протидії рейдерству в аграрній сфері.

Із соціального блоку питань присутні дізнаються про діяльність органів влади та місцевого самоврядування по запобіганню безробіттю в сільській місцевості, пенсійну реформу (суть та механізми реалізації).

Захід відбудеться за ініціативи та підтримки Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області, Полтавської обласної ради та обласної державної адміністрації,Полтавської обласної асоціації органів місцевого самоврядування.

Зростайте професійно – відвідайте семінар щодо актуальних питання розвитку правової спроможності територіальних громад на Полтавщині!