назад
18.03.16

Запис на радіо на тему «Обговорення проблемних питань щодо становлення й розвитку системи надання правової допомоги»

18.03. 2016 перший заступник директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області, доктор наук з державного управління, професор Микола Лахижа, директор Другого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Людмила Бубир та директор Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ігор Рибас взяли участь у записі радіопередач, які прозвучать в ефірі полтавських радіо студій «Лтава» (2) та «Ваша хвиля» (2).

Полтавським радіослухачам було презентовано новий етап у забезпеченні безоплатної правової допомоги для населення, пов’язаний із розширенням представництва їхніх інтересів, надано інформацію про проведену роботу Регіонального та Місцевих центрів та про бачення шляхів створення інтегрованої системи надання первинної та вторинної правової допомоги.

Дано відповідь на питання журналістів щодо структури, напрямів та результатів діяльності системи надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області. Показано проблеми розвитку, що стоять перед системою та напрями їх вирішення.