назад

Засідання Київської обласної міжвідомчої координаційно-методичної ради

    14.06.2018 директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Київській області Віктор Кіккас взяв участь у засіданні Київської обласної міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення (МКМР). Захід відбувся під головуванням заступника голови Київської обласної державної адміністрації В’ячеслава Кучера за участю членів МКМР, у приміщенні Київської обласної державної адміністрації.

    Під час засідання було розглянуто ряд важливих питань у сфері правової освіти населення, зокрема стан виконання Регіонального плану заходів з реалізації правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО» у Київській області у 2018 році, проблеми національно-патріотичного виховання у навчальних закладах регіону, а також організацію консультаційної роботи з питань пенсійного забезпечення громадян Київщини.

    Учасники заходу розглянули та обговорили питання порядку денного, обмінялися досвідом роботи у напрямку правової освіти населення та з кожного питання прийняли відповідні рекомендації.