назад

Заступник директора Регіонального центру з надання БВПД в Івано-Франківській області Володимир Ковальчук зустрівся з майбутніми студентами-журналістами, щодо можливостей отримання різними категоріями населення безоплатної правової допомоги

Світлина від Кафедра Журналістики ПНУ.21.07.2017р. Заступник директора Регіонального центру з надання БВПД в Івано-Франківській області, член НСЖУ Володимир Ковальчук на пропозицію Кафедри Журналістики Прикарпатського Національного Університету ім. В. Стефаника зустрівся з майбутніми студентами-журналістами, щодо можливостей отримання різними категоріями населення безоплатної правової допомоги. В.Ковальчук розповів про систему БПД як в Україні так і в області, структуру, повноваження, основні показники діяльності наданих юридичних консультацій та безоплатної правової допомоги.

Також підкреслювалась роль і важливість роботи журналістів та ЗМІ, при здійсненні правопросвітницької діяльності в територіальних громадах та серед сільського населення, учасників АТО та ВПО, роботи з цих важливих питань районних і міських бюро правової допомоги, Після тривалої дискусії та отриманих відповідей, майбутнім журналістам було запропоновано написати творчі роботи на тему “Роль і значення безоплатної правової допомоги в Україні”.

Світлина від Кафедра Журналістики ПНУ.

Світлина від Кафедра Журналістики ПНУ.

Нагадуємо, що Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області працює за адресою:

вул. Грюнвальдська, 8, м. Івано-Франківськ.

Телефон: (034) 255-61-13,

e-mail: office.frankivsk@legalaid.gov.ua.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів у межах України)