назад

Заступник Міністра юстиції України проконсультував громадян у Третьому місцевому центрі з надання БВПД

konsultuvannya Chernyshov 113 червня 2017 року до Третього одеського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги з метою проведення виїзного прийому громадян завітав з робочим візитом заступник Міністра юстиції України Чернишов Денис Вікторович.

Для отримання консультацій до Центру прийшло 8 громадян, які шукали допомоги у вирішенні своїх проблемних та наболілих питань.

 

Денис Чернишов разом з начальником Головного територіального управління юстиції в Одеській області Миколою Станіщуком та директором Центру Аллою Лавренюк вислухали усіх громадян, які питались поради щодо таких питань, як невиконання рішення суду про стягнення коштів; неотримання відповіді на звернення від органів військкомату; зміни без відома особи пенсії за вислугою років на пенсію за віком, яка є меншою за розміром від попередньої; порядку отримання субсидій; порядку виконання рішення, виконання якого гарантується державою; стягнення аліментів та скасування звільнення від відбування покарання та направлення засудженого для відбування покарання у вигляді позбавлення волі, у зв’язку з неявкою до органів КВІ.

konsultuvannya Chernyshov 1

konsultuvannya Chernyshov 2

konsultuvannya Chernyshov 3

Усім особам, які бажали отримати консультації, були надані відповідні роз’яснення та надані правові оцінки щодо викладених ними питань.

Під час розмови з журналістами Денис Чернишов зазначив: «Кожна справа потребує уваги, кожного потрібно почути, розібратися в проблемі, тому після проведення прийому громадян будуть залучені профільні спеціалісти, які будуть вирішувати проблеми в площині чинного законодавства».

Колектив Центру вдячний заступнику Міністра юстиції України Денису Чернишову за візит та прагнення допомогти тим особам, які майже втратили надію на справедливість та не маючи змоги вирішити свої проблеми самотужки, намагались знайти підтримку під час прийому громадян.