назад

Засуджені мають право на безоплатну правову допомогу

08.09.2016 - kolonia (2)7 вересня засудженим, які відбувають покарання у Житомирській установі виконання покарань (№ 8), працівники Регіонального та Житомирського місцевого центрів розповіли про основні положення Закону України «Про безоплатну правову допомогу» та надали попередню консультацію з юридичних питань.

Серед категорій засуджених були ті, які відбувають покарання у вигляді довічного позбавлення волі, а також засуджені, залишені у СІЗО при Житомирській УВП-8 для господарського обслуговування.

Начальник відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги Регіонального центру з надання БВПД у Житомирській області Олег Врублевський роз`яснив порядок дії Закону України «Про безоплатну правову допомогу» та особливості порядку звернення засуджених до Регіонального центру для отримання безоплатної правової допомоги.

Начальник відділу з організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами Житомирського місцевого центру з надання БВПД Ольга Кисіль-Геворгян розповіла про порядок отримання безоплатної вторинної правової допомоги, а також подальшої реалізації порушених у зверненнях питань.
Після лекції здійснено особистий прийом двох засуджених до довічного позбавлення волі.

08.09.2016 - kolonia (1) 08.09.2016 - kolonia (4)