назад
19.07.17

Засуджені Вінницької установи виконання покарань №1 регулярно отримуватимуть правові консультації

19 07 17 219 липня 2017 року, очільниці Регіонального та Вінницького місцевого центрів з надання БВПД Марина Лукіянова і Лариса Пікановська підписали Меморандум про спільну діяльність в частині надання БВПД з начальником Вінницької установи виконання покарань №1 (далі – УВП) Ігорем Григоренком. Цього ж дня фахівці БВПД Вінницької області надали правові консультації особам, які відбувають покарання та перебувають у СІЗО.

У рамках співпраці сторони домовилися про проведення регулярних консультувань в УВП №1 та робочих зустрічей із керівництвом установи з метою обміну інформацією з питань забезпечення рівного доступу громадян до безоплатної правової допомоги. Незабаром також буде забезпечене розміщення інформації, зміст якої може становити суспільний інтерес на веб-сайті УВП №1 та інформаційних стендах. Для досягнення мети Меморандуму будуть організовані та проведені з працівниками установи заходи щодо попередження випадків порушень прав і свобод людини, зокрема права на безоплатну правову допомогу.

19 07 17 1

Консультування громадян проводили Марина Лукіянова, Лариса Пікановська та головний спеціаліст відділу організації надання БВПД Регіонального центру Володимир Матюха. За правовими роз’ясненнями звернулося 4 людини, яким призначене покарання у вигляді довічного позбавлення волі та 2 громадяни, що перебувають у СІЗО.

19 07 17 3

Під час прийому надавалися консультації щодо порядку здійснення помилування та отримання пенсійного забезпечення. Були також роз’яснені питання, пов’язані із оскарженням вироку, визнанням доказів недопустимими та порядком перегляду вироку за нововиявленими обставинами.

Консультування будуть проводитися за розробленим та розміщеним в приміщені УВП графіком із визначенням конкретних осіб, що здійснюватимуть прийом.

19 07 17 4

Нагадуємо, що Регіональний центр з надання БВПД у Вінницькій області працює за адресою: м. Вінниця, вул. Пирогова, 82.

Вінницький місцевий центр з надання БВПД розташований за адресою: м. Вінниця, вул. Порика 29, тел. (0432) 56-01-80.

Єдиний всеукраїнський телефонний номер 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно у межах України зі стаціонарних та мобільних телефонів).


banner facebook 330x106