назад

Затриманих про право на безоплатного адвоката інформуватимуть у поліцейських відділках

PO1Затримала поліція – негайно вимагай адвоката! Його участь гарантує держава. Не маєш власного адвоката? Вимагай адвоката за рахунок держави. Обирай захисника. Плакати і наліпки з інформацією про права осіб на захист та безоплатну вторинну правову допомогу будуть розміщені у чергових частинах та службових автомобілях Управління поліції охорони Житомирської області.

PO3
Сьогодні 18 вересня начальник відділу Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Житомирській області Олег Врублевський передав старшому інспектору організаційного відділу Управління поліції охорони Василю Самчуку необхідну кількість друкованої продукції для розповсюдження. На плакатах та наліпках зазначається єдиний телефон номера системи надання безоплатної правової допомоги.

PO5
За словами Олега Врублевського, важливо аби затримані знали про свої права на безоплатного адвоката і якщо співробітник поліції не повідомить про права осіб на захист та безоплатну вторинну правову допомогу, людина самостійно може отримати цю інформацію.

PO6
До кінця вересня плакати і наліпки будуть передані і до інших органів поліції.

{module РЦ}