назад

Завдання бюро правової допомоги – забезпечити доступ до безоплатної правової допомоги кожного громадянина

02.09.2016 - Lubar 1У перший день осені на Любарщині відбулось відкриття бюро правової допомоги, яке є структурним підрозділом Бердичівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Під час офіційного відкриття начальник відділу «Любарське бюро правової допомоги» Олена Зубко окреслила пріоритети розвитку системи безоплатної правової допомоги в регіоні, наголосила на цілях та завданнях, які стоять перед бюро.

Заступник начальника бюро правової допомоги Наталія Поварчук повідомила, що право на отримання юридичної консультації в бюро має будь-хто, не залежно від матеріального становища. Отримати вторинну правової допомоги можуть: малозабезпечені особи; інваліди; діти-сироти; люди, які претендують на статус біженця; ветерани війни, учасники АТО та їх сім’ї; особи, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною; особи, щодо яких суд розглядає справу про обмеження цивільної дієздатності, про надання психіатричної допомоги та реабілітовані особи.

Присутні гості наголошували на актуальності функціонування бюро у такий складний, для більшості громадян, період.
За підсумками зустрічі досягнуто домовленостей про співпрацю сторін, зокрема, перенаправлення жителів Любарщини до бюро правової допомоги.

Того ж дня до бюро звернулися перші клієнти, що потребували безоплатної правової допомоги. Громадяни залишилися задоволенні кваліфікованими юридичними консультаціями. Любарське бюро правової допомоги знаходиться за адресою: смт. Любар, вул. Миру, 20.

02.09.2016 - Lubar 2