назад
20.08.12

Завершилися засідання круглих столів в Одеській області (оновлено)

odessa20 серпня 2012 року відбулося засідання круглого столу у місті Одесі. Участь у засіданні взяли адвокати, 40 представників правоохоронних органів, представники судової адміністрації, а також представники 10 сусідніх районів області. Модератором круглого столу був начальник Головного управління юстиції в Одеській області Продіус Костянтин Васильович.

21 серпня відбулося засідання круглого столу у місті Котовську. У засіданні взяли участь представники органів внутрішніх справ і прокуратури, органів місцевого самоврядування та районних державних адміністрацій з десяти сусідніх районів Одеської області.

22 серпня відбулося засідання круглого столу в Ізмаїлі участь у якому взяли адвокати, представники правоохоронрих органів, органів юстиції, прикордонної служби та служби безпеки України в Одеській області.
Від Координаційного центру участь у роботі круглих столів взяв начальник відділу інформації та зовнішніх зв’язків Тарас Вавелюк.

Нагадаємо, що круглі столи у регіонах організовуються головними управліннями юстиції відповідно до пункту 4.1.Плану утворення установ, уповноважених законом на надання безоплатної вторинної правової допомоги на друге півріччя 2012 року, затвердженого Міністром юстиції 6 липня 2012 року.

Станом на 22 серпня, засідання круглих столів за участі представників Координаційного центру відбулися у Тернопільській, Івано-Франківській, Львівській, Волинській, Херсонській, Миколаївській та Одеській областях.