назад

Завершився черговий конкурс адвокатів, які залучаються до надання безоплатної вторинної правової допомоги

1

11 червня 2018 року в приміщенні Регіонального центру з надання безплатної вторинної правової допомоги у Рівненській області проходив другий етап конкурсу з відбору адвокатів, які залучатимуться до надання БВПД, що відбувся у форматі індивідуальних співбесід з адвокатами.

Серед тих, хто успішно пройшов усі етапи конкурсу та виявив бажання співпрацювати з системою безоплатної правової допомоги Рівненщини, – адвокати, які тільки нещодавно отримали свідоцтво на заняття адвокатською діяльністю і мають невеликий досвід у цій сфері, а також адвокати, з числа колишніх працівників судових та правоохоронних органів, що мають значний досвід роботи у юриспруденції.

3

Учать у другому етапі конкурсу взяли 7 адвокатів, які невдовзі залучатимуться до надання безоплатної вторинної правової допомоги на постійній основі за контрактом або на тимчасовій основі на підставі договору відповідно до Порядку і умов укладення контрактів з адвокатами, які надають безоплатну вторинну правову допомогу на постійній основі, та договорів з адвокатами, які надають безоплатну вторинну правову допомогу на тимчасовій основі, затверджених постановою КМУ від 11.01.2012 №8.

4

Довідково: Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою м. Рівне, вул. Кавказька, 7. Тел. (0362) 46-01-09, (067) 604-59-55 (цілодобово). Телефон безкоштовної гарячої лінії 0 800 213 103 (цілодобово).