назад
22.11.17

Здійснено моніторинг роботи Ніжинського місцевого центру

PB22046722 листопада 2017 року начальник відділу моніторингу діяльності місцевих центрів Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернігівській області Анатолій Леоненко в рамках робочих відряджень здійснив моніторинг роботи Ніжинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Представник Регіонального центру детально ознайомився з роботою відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами, а також відділу правової інформації та консультацій Ніжинського МЦ, проаналізував систему надання безоплатної первинної та вторинної правової допомоги. В ході перевірки Анатолій Леоненко поспілкувався з адвокатами. Присутні обговорили проблемні питання, які можуть виникати при заповнені актів надання БВПД за виконаними дорученнями.

У Місцевому центрі було перевірено вміст скриньки «Для анкет», з якої вилучено анкети для подальшої перевірки.PB220469

Нагадуємо, що за отриманням консультації та захистом своїх прав можна звернутись до Ніжинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою: м. Ніжин, вул.Богуна, 8 (3-й поверх) або за телефоном : (04631) 7-16-15.

Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги 0 800 213 103.