назад
30.10.15

Здійснено виїзний (мобільний) пункт консультування громадян у смт. Теофіполь

20151029 103618-min     29 жовтня 2015 року з 10 до 14 години в.о. начальника відділу попередньої роботи з клієнтами Сучок Віта Миколаївна та головний спеціаліст відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Грабчук Євгеній Ігорович та головний спеціаліст відділу інформаційної та матеріальної інфраструктури Росада Олександр Анатолійович провели виїзний (мобільний) пункт консультування громадян в приміщенні Теофіпольського районного управління юстиції, що у смт. Теофіполь.

     Під час прийому з правовими питаннями та з метою отримання роз’яснень звернулося 5 громадян. Питання що порушувалися стосувалися соціального забезпечення, порядку перерахунку пенсії, соціальної допомоги інвалідам, щодо розподілу майна між подружжям, порядку оформлення договору оренди на земельну ділянку.

     Крім того, після завершення роботи пункту консультування працівники Центру розповсюджували серед мешканців смт. Теофіполь на території місцевого ринку інформаційні брошури з адресою та контактними телефонами Центру та доводили до відома інформацію про роботу Старокостянтинівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

{gallery}img/novyny/krugli_stoli/october_2015/30_2{/gallery}