назад

Журналісти Чернівецького громадського телебачення «INFOKEY» інформуватимуть громадян про систему БПД

2017 02 13M110 лютого 2017 року у Чернівецькому місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги відбулася робоча зустріч з представником Чернівецького громадського телебачення «INFOKEY».

Це захід інформаційно-роз’яснювального характеру, що проходив у форматі взаємообміну інформацією, активного обговорення форм майбутньої співпраці тощо.

Під час перемовин головний спеціаліст відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Ганна Акатріні ознайомила співзасновника Чернівецького громадського телебачення «INFOKEY» Павла Тодоровича з організаційною структурою системи безоплатної правової допомоги Чернівецької області, окреслила основні завдання та функціональні повноваження структурних підрозділів цієї системи, розповіла як система БПД сприяє громадянам у реалізації конституційних гарантій права на правову допомогу, поінформувала про плани діяльності на майбутню перспективу.

Узгодивши напрями співробітництва та подальші відносини, а також принципи співпраці та взаємні зобов’язання учасники зустрічі підписали Меморандум про співпрацю.

Так, відповідно до положень Меморандуму, невдовзі інформувати громадян про систему та можливості безоплатної правової допомоги розпочнуть журналісти Чернівецького громадського телебачення «INFOKEY», а в якості експертів зазначеного медіа-ресурсу зможуть виступити фахівці Чернівецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та бюро правової допомоги.

Довідково! Чернівецьке громадське телебачення «INFOKEY» − це незалежний медіа-ресурс м. Чернівці, який виник як громадська ініціатива журналістів та активістів незадовго до початку Революції Гідності. Це новий формат взаємодії науковців, експертів, громадських лідерів, студентства та молоді, спрямований на якісне та об’єктивне висвітлення найактуальніших новин та подій м. Чернівці та області.

Контактна інформація Чернівецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги: адреса – м. Чернівці, вул. Університетська, 1. Телефон: (0 372) 51 36 12. E-mail: chernivtsi1.chernivtsi@legalaid.gov.ua

Єдиний телефонний номер системи БПД 0 800 213 103