назад
12.09.17

Жителі Козельщинського та Оржицького районів отримають безоплатну правову допомогу з питань захисту земельних прав

1309anons

З метою убезпечення громадян від агрорейдерства, інформування про можливості  захисту їх земельних прав, 13 вересня 2017 року  у с-щах Козельщина та Оржиця відбудуться чергові виїзди  мобільних груп.

 

 Нагадуємо, що мобільні точки доступу до правової допомоги – це  пункти доступу громадян до безоплатної правової допомоги, де фахівці системи БВПД  спільно з представниками органів юстиції надають консультації громадянам  щодо земельних прав, механізмів їх реалізації, захисту та  діє відповідно до затвердженого графіку. Тобто будь-хто з громадян може звернутися у визначений у графіку час, місце та отримати  кваліфіковану безоплатну юридичну консультацію. 

         Під час візитів фахівці системи безоплатної правової допомоги Полтавщини та органів юстиції області  зустрінуться з керівництвом району, головами сільських, селищних рад та представниками аграрного сектору, поінформують присутніх про питання безоплатної передачі земельних ділянок громадянам, способи захисту прав на земельні ділянки, спадкування нерухомого майна, роботу комісії з розгляду скарг на дії чи бездіяльність державного реєстратора, земельних спорів, які вирішуються в судовому порядку, правові послуги системи безоплатної правової допомоги та органів юстиції області  тощо. 

Додатково повідомляємо, що зустріч у Козельщинському районі відбудеться в актовій залі Козельщинської районної державної адміністрації за адресою: с-ще Козельщина, вул. Монастирська, 5.

Зустріч з представниками місцевої влади та аграріями Оржицького району відбудеться  у залі засідань районної державної адміністрації за адресою:   с-ще. Оржиця, вул. Центральна,24.

Додатково повідомляємо, що по завершенні зустрічей  з представниками місцевої влади та аграріями, у бюро правової допомоги за адресою: с-ще Козельщина, вул. Остроградського, 75/15 та с-ще Оржиця, вул. Центральна, 22,  фахівці системи БВПД та органів юстиції області надаватимуть консультації громадянам.

Запрошуємо жителів Козельщини та Оржиці отримати фахові юридичні консультації.