назад
03.10.16

Жителі Новомиргородського району отримали безоплатні консультації з правових питань

223fsdf3430 вересня 2016 року, з метою активізації надання безоплатної первинної правової допомоги, у Новомиргородському бюро правової допомоги здійснили спільний прийом громадян директор Кіровоградського місцевого центру з надання БВПД Тетяна Батранюк та перший заступник начальника Головного територіального управління юстиції в Кіровоградській області Артем Мамченко.
У день прийому до Новомиргородського бюро правової допомоги звернулось  10 осіб. Всім громадянам були надані консультації та роз’яснення з правових питань, які здебільшого стосувалися виконання судових рішень, реєстрації за місцем проживання, реєстрації земельних ділянок вступу у право власності отриманої спадщини, отримання дозволу на переобладнання житлового будинку та узаконення самовільних забудов, державної соціальної допомоги.
Після завершення прийому відбулася робоча зустріч Тетяни Батранюк із головою Новомиргородської районної ради Сергієм Совенком.
 
Під час зустрічі сторони обговорили питання діяльності Новомиргородського бюро правової допомоги, яке сприятиме посиленню правової спроможності громади, розширенню доступу громадян до первинної та вторинної правової допомоги та створить можливості для реалізації прав громадян безпосередньо за місцем проживання.
За результатами зустрічі були досягнуті домовленості щодо подальшої співпраці Кіровоградського місцевого центру з надання БВПД, зокрема Новомиргородського бюро правової допомоги, та Новомиргородської районної ради у сфері спрощення доступу громадян до безоплатної правової допомоги, підвищення правової освіти населення.
До Кіровоградського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги  можна звернутися за адресою:
м. Кропивницький, вул. Архітектора Паученка (Дворцова), 64/53
Режим роботи: понеділок-п’ятниця з 8:00 до 17:00 год.
Тел.:(095)87-662-33, (0522) 32-08-24
Новомиргородське бюро правової допомоги знаходиться за адресою:
м. Новомиргород, вул. Соборності (Леніна), 106