назад

Жителі Новосанжарщини дізнаються як захищати свої права від спроб рейдерських захоплень землі чи урожаю

1448864553 39326 ahdaxpi8 w 1200

26 вересня 2017 року з 10.00., у рамках проекту «Я маю право» та з метою інформування представників аграрного сектору щодо забезпечення захисту їх прав від спроб рейдерських захоплень землі чи урожаю, у Новосанжарській районній державній адміністрації  за адресою: с-ще Нові Санжари, вул. Центральна, 23, буде працювати виїзний мобільний консультаційний пункт доступу до безоплатної правової допомоги.

Участь у роботі мобільного пункту візьмуть представники Головного територіального управління юстиції у Полтавській області, районної державної адміністрації, Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, бюро правової допомоги, сільськогосподарських підприємств, фермерських господарств та органів місцевого самоврядування.

Під час спілкування присутні зможуть обговорити питання безоплатної передачі земельних ділянок громадянам, способи захисту прав на земельні ділянки, спадкування нерухомого майна, роботу комісії з розгляду скарг на дії чи бездіяльність державного реєстратора, земельних спорів, які вирішуються в судовому порядку тощо.

У рамках роботи мобільної точки доступу до системи безоплатної правової допомоги всі бажаючі матимуть можливість отримати консультації та роз’яснення.

         Запрошуємо жителів Нових Санжар отримати кваліфіковану безоплатну правову допомогу!