назад

Жителі села Чорнівка отримали безкоштовні правові консультації.

2017 09 19M915 вересня 2017 у сільській раді с. Чорнівка Новоселицького району працював консультаційний мобільний пункт доступу до безоплатної правової допомоги.

Жителі села Чорнівка мали змогу отримати відповіді на запитання, які їх турбують. Правову допомогу громадянам села Чорнівка надали начальник Новоселицького бюро правової допомоги Андрій Паскар та головний спеціаліст відділу взаємодії з суб’єктами державної реєстрації та підвищення кваліфікації державних реєстраторів управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Чернівецькій області Ірина Лунга. За правовою допомогою звернулися 3 особи, яким надано юридичну консультацію з питань земельного та спадкового права.

2017 09 19M10У рамках заходу також відбулась зустріч-бесіда фахівців системи безоплатної правової допомоги у КУ «Амбулаторія загальної практики сімейної медицини с. Чорнівка». Медичних працівників ознайомили з діяльністю Новоселицького бюро правової допомоги, роз’яснили порядок отримання безоплатної правової допомоги та категорії осіб, які мають на неї право.

По завершенню роботи консультаційного пункту Андрій Паскар провів робочу зустріч з в.о. сільського голови с. Чорнівка. Фахівці обговорили питання щодо подальшої співпраці та проведення просвітницьких заходів для жителів села Чорнівка. Вони будуть спрямовані на посилення правових можливостей мешканців сільської місцевості, а також на захист прав людини шляхом забезпечення рівного доступу до правової інформації та правосуддя.

Контактна інформація! Звернутися по допомогу до фахівців Новоселицького бюро правової допомоги можна за адресою: Чернівецька область, Новоселицький район, м.Новоселиця, вул. Клубна, 3. Телефон: (0 3733) 5-07-20.

Єдиний телефонний номер системи БПД – 0 800 213 103
(дзвінки на вказану телефонну лінію зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України є безкоштовними та приймаються цілодобово).