назад
06.09.16

Жителів Гадяцького району поінформовано про роботу бюро

VulInf05 вересня 2016 року працівниками відділу «Гадяцьке бюро правової допомоги» Другого полтавського місцевого центру з надання БВПД проведено вуличне інформування населення на тему «Що таке безоплатна правова допомога та як її отримати».

 

Під час проведення заходу громадян поінформовано про можливість отримання безоплатної правової допомоги, правової інформації та консультацій в новоствореному бюро за адресою м. Гадяч, вул.. Шевченка, 5.

        Найбільш актуальні питання, які цікавили гадячан, стосувалися сфер цивільного, земельного, трудового законодавства, а також надання державою соціальної допомоги малозабезпеченим верствам населення.

        Інформування населення про роботу системи безоплатної правової допомоги в зручній для населення формі безпосереднього спілкування буде продовжено і надалі.

         Реалізувати своє право на безоплатну правову допомогу громадяни можуть також звернувшись до Центру за адресою: м. Полтава, вул. Європейська, 37/40, тел.: 56-02-88, 0-800-213-103 (гаряча лінія, безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів).