назад

Жителів села Саф’яни Ізмаїльського району інформували про можливість отримати безоплатну правову допомогу

fleshmob safyany 18 вересня 2018 року в с. Саф’яни Ізмаїльського району пройшов ІІ Міжрайонний ярмарок щедрості і таланту. В ньому традиційно взяли участь усі села району, представивши свою сільськогосподарську продукцію.

Ізмаїльський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги також долучився до проведення ярмарку, організувавши інформування щодо доступу до безоплатної правової допомоги.

Фахівці центру розповідали мешканцям сіл про первинну та вторинну правову допомогу, загальнонаціональний правопросвітницький проект «Я МАЮ ПРАВО!», а також роздавали дітям буклети «Твої права – твій захист».

У ході такого інформування вдалося поспілкуватися із сільськими головами щодо правових потреб громад. Крім того, учасники та гості ярмарку мали змогу одразу ж проконсультуватися у спеціалістів та отримати відповіді на запитання правового характеру.

fleshmob safyany 7

fleshmob safyany 1

 

fleshmob safyany 3

fleshmob safyany 4

fleshmob safyany 2

fleshmob safyany 5

Отримати безоплатну правову допомогу мешканці Ізмаїла та району можуть за адресою: м. Ізмаїл, пр-т Миру, 23, тел.: (04841) 5-95-05, (04841) 5-95-09.