назад

Житомирський обласний центр зайнятості та Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги сприятимуть безробітнім особам у захисті їх прав

14.03.2017 - OSZ 114 березня заступник директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Наталія Радушинська спільно з директором Житомирського місцевого центру Тетяною Кулик взяли участь у нараді директорів міських та районних центрів зайнятості. Захід проходив у приміщенні Житомирського обласного центру зайнятості.

Також учасниками наради були регіональний представник Всеукраїнської асоціації кампанії з міжнародного працевлаштування, начальник сектору набору поліцейських ГУНП у Житомирській області, директор Департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва, заступник директора Департаменту праці та соціального захисту населення.

У своєму виступі заступник директора Регіонального центру звернула увагу присутніх на показники діяльності регіонального та місцевих центрів з надання правової допомоги, розповіла про порядок отримання безоплатної правової допомоги, функції бюро, їх місцезнаходження.

14.03.2017 - OSZ 2

Директор Житомирського місцевого центру Тетяна Кулик розповіла присутнім, що найближчим часом на базі Житомирського міського центру зайнятості планується відкриття дистанційного пункту доступу до безоплатної правової допомоги з метою створення належних умов для забезпечення прав і свобод людини. Зокрема, у сфері зайнятості населення та соціального захисту від безробіття, а також доступу до безоплатної правової допомоги в частині гарантій держави щодо захисту прав громадян на працю та від незаконного звільнення.

14.03.2017 - OSZ 3

Також Тетяна Кулик відмітила співпрацю, яка налагоджена між працівниками бюро, міськими та районними центрами зайнятості, що полягає у спільних виїзних прийомах до громадян, консультувань та базі центрів зайнятості, проведення правопросвітницьких заходів.

І наостанок Житомирський обласний центр зайнятості, в особі директора Галини Корінної та Регіональний центр з надання БВПД у Житомирській області  підписали Угоду про співпрацю.

14.03.2017 - OSZ 4

У рамках виконання Угоди сторони домовилися про те, що зусиллями фахівців працівників державної служби зайнятості та працівників системи безоплатної правової допомоги спільно будуть проводити просвітницькі заходи щодо захисту прав безробітніх осіб, зокрема на безоплатну правову допомогу, соціальний захист від безробіття тощо.