назад

Зіньківське бюро правової допомоги продовжує налагоджувати партнерські зв’язки

03.08.2017zustrich Zinkiv

03 серпня 2017 року начальник Зіньківського бюро правової допомоги Сергій Корнійко провів робочу зустріч з начальником відділу освіти Зіньківської районної державної адміністрації Юрієм Дахном.

В ході зустрічі обговорили питання реалізації Програми правової освіти населення Зіньківського району на 2016-2020 роки.

Результатом зустрічі стала домовленість про активізацію правоосвітньої роботи серед населення району шляхом проведення семінарів, лекцій, круглих столів, видання та безкоштовного розповсюдження брошур правової тематики.

04 серпня 2017 року начальник Зіньківського бюро правової допомоги Сергій Корнійко провів робочу зустріч з головою Зіньківського районного суду Полтавської області Сергієм Дем`янченком.

В ході зустрічі керівник бюро поінформував голову суду про систему безоплатної правової допомоги, ознайомив з діяльністю Зіньківського бюро правової допомоги та наголосив на важливості співпраці шляхом забезпечення рівного доступу громадян до правосуддя.

Результатом зустрічі стала домовленість про об`єднання зусиль в напрямку захисту прав та законних інтересів громадян.

Реалізувати своє право на безоплатну правову допомогу та скористатися доступом до електронних сервісів Міністерства юстиції України громадяни можуть, звернувшись до Зіньківського бюро правової допомоги за адресою: м. Зіньків, вул. Воздвиженська, 64, тел.: 3-34-74, 0-800-213-103 (гаряча лінія, безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів).