назад
28.11.18

Зміни життя — зупини насильство!

shkola9 2     У Старокостянтинові школярів навчали захищати свої права.

     Юристка Старокостянтинівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олександра Боровик та фахівці Старокостянтинівського міського кризового центру організували і провели семінар на тему: «Зміни життя — зупини насильство» для учнів Старокостянтинівського НВК «Спеціалізована школа І ступеня – гімназія» ім. Героя України Сергія Бондарчука.shkola9 3shkola9 1

     Фахівчиня місцевого центру розповіла підліткам про роль системи безоплатної правової допомоги щодо захисту дітей від насильства, спонукала учнів до активного обговорення причин виникнення та наслідків насильства. Відтак вказала на норми законодавства, які передбачають відповідальність за протиправні дії.

     Захід відбувся в межах загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!»

*   *   *

Старокостянтинівський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги

(м. Старокостянтинів, вул. Миру, 1/2, 1 поверх, тел. (03854) 4-54-75)

Красилівське бюро правової допомоги — м. Красилів, вул. Театральна, 1, тел. (03855) 4-26-60, 4-27-70.

Теофіпольське бюро правової допомоги — смт Теофіполь, вул. Б. Хмельницького, 9, тел. (03844) 3-16-84, 3-09-05.

Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги — 0-800-213103.

Зміни життя — зупини насильство!

У Старокостянтинові школярів навчали захищати свої права.

Юристка Старокостянтинівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олександра  Боровик та  фахівці Старокостянтинівського міського кризового центру організували і провели семінар  на тему: «Зміни життя — зупини насильство» для учнів Старокостянтинівського НВК «Спеціалізована школа І ступеня – гімназія» ім. Героя України Сергія Бондарчука. 

Фахівчиня місцевого центру розповіла підліткам про  роль системи безоплатної правової допомоги щодо захисту дітей від насильства,  спонукала учнів до активного обговорення причин виникнення та наслідків насильства. Відтак вказала на  норми законодавства, які передбачають відповідальність за протиправні  дії.

Захід відбувся в межах загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!»