назад

Змінюємо людей, щоб змінити країну

гол

Сьогодні, 8 лютого, у приміщенні Регіонального центру відбулося засідання клубу «Активної Громади», який створений за ініціативи громадської організації  «Інститут «Республіка».


Участь у заході взяли представники громадських організацій Рівного та фахівці системи безоплатної правової допомоги Рівненщини на чолі з директором Регіонального центру Василем Овдіюком.


2


«Активна Громада» – це всеукраїнська ініціатива Інституту «Республіка», мета якої – сприяння участі громадян у прийнятті рішень на місцевому рівні, залучання їх до обговорення реформ в Україні, а також детальний розгляд різноманітних суспільно-політичних тем.


У вступному слові Василь Овдіюк ознайомив присутніх з діяльністю системи безоплатної правової допомоги Рівненщини. Також він роз’яснив перелік послуг, які можна отримати у точках доступу до БПД, зазначивши, що основна мета системи безоплатної правової допомоги – захист законних прав громадян. Окрім того, Василь Овдіюк наголосив на готовності системи БПД надавати правову допомогу під час реалізації проектів громадської організації.


1


У свою чергу представники «ГО «ВГО «Інститут «Республіка» розповіли про історію та діяльність громадської організації та зазначивши, що в подальшому вони готові поширювати інформаційні матеріали про систему безоплатної правової допомоги під час організованих ними заходів, а також брати участь у спільних заходах. 


3

 

Довідково: Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою м. Рівне, вул. Кавказька, 7. Тел. (0362) 46-01-09, (067) 604-59-55 (цілодобово). Телефон безкоштовної гарячої лінії 0 800 213 103 (цілодобово).