назад

Знайомство з новопризначеними працівниками Лебединського бюро правової допомоги

Директор Охтирського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Тамара Козир 29 серпня взяла участь в апаратній нараді, яка відбулась у залі засідань Лебединської районної державної адміністрації.

Під час заходу увагу зосереджено на основних аспектах організації діяльності бюро правової допомоги, першочергових кроках їх роботи, цілях та завданнях, які покликані забезпечити новостворені бюро правової допомоги.

Тамара Козир довела до відома присутніх інформацію про відкриття бюро правової допомоги з 1 вересня 2016 року в м. Лебедин. Кожен житель зможе отримати необхідні юридичні консультації та роз’яснення з правових питань, звернувшись до працівників бюро правової допомоги. За потреби вони сприятимуть наданню безоплатної вторинної правової допомоги (здійснення представництва інтересів осіб у суді за відповідними видами спорів для окремих вразливих категорій громадян). Доведено до відома присутніх також про покладені на місцеві центри нові функції щодо надання адміністративних послуг у сфері державної реєстрації громадських формувань. Таким чином, подати документи  з метою створення громадської організації, внесення змін до установчих документів тощо відтепер можна не лише в територіальних органах юстиції, а й в Охтирському місцевому центрі з надання БВПД.

«Наші юристи радо допоможуть вам у заповненні необхідних документів для реєстрації громадських формувань та нададуть роз’яснення, у тому числі й по телефону», – додала Тамара Козир.

 

 

 

Директор місцевого центрунаприкінці представила присутнім начальника відділу «Лебединське бюро правової допомоги» Сергія Іванова та головного спеціаліста Євгенію Логвіненко.

 

Цього ж дня в Лебединській міській раді директор Охтирського місцевого центру з надання БВПД познайомила з новопризначеними працівниками бюро. Останні Упродовж заходу двом громадянам фахівці надали первинну правову допомогу.

 

 

Також Тамара Козир виступила у прямому ефірі Лебединського проводового радіо, під час якогороз’яснила значення бюро в системі БПД, їх роль для громадян та першочергові завдання.