назад

Знайомство з працівниками бюро правової допомоги в м. Кролевець

Керівництво  та апарат Кролевецької міської ради познайомились із працівниками Кролевецького бюро правової допомоги та змінами в системі безоплатної правої допомоги.

15 серпня директор Шосткинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правої допомоги Микола Гудіма взяв участь в апаратній нараді при міському голові Кролевецької міської ради. У ході свого виступу директор повідомив про мету та основні функції створюваних у районах Сумської області бюро правової допомоги.

Микола Гудіма представив громаді працівників Кролевецького бюро правої допомоги, які розпочнуть роботу з 1 вересня 2016 року, та зазначив, що вони займатимуться наданням безоплатної первинної правової допомоги (юридичні консультації), забезпеченням доступу до безоплатної вторинної правової допомоги (прийом звернень від громадян та їх консультування) і електронних сервісів Міністерства юстиції України.

Директор наголосив, що утворення таких бюро надасть дієву допомогу громадянам в отриманні кваліфікованої, неупередженої та професійної правової допомоги у захисті своїх прав та законних інтересів, гарантованих Конституцією України.

Кролевецьке бюро правової допомоги розпочне свою роботу 1 вересня 2016 року за адресою: м. Кролевець, вул. Грушевського, 19.