назад
17.01.19

«Знайомство з професією юриста»

IMG 20181228 132913У Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей №1 Служби у справах дітей і сім’ї Київської міської державної адміністрації відбувся правопросвітницький захід.

 Перед дітьми виступила директор Першого київського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Леся Бурчак. Вона розповіла дітям про важливу функцію юристів у суспільстві, проінформувала про діяльність Центрів з надання безоплатної правової допомоги та ознайомила підлітків з їх правами та обов’язками.    

IMG 20181228 132919

  Адвокат Ігор Свєтлічний розповів про важливість та особливості адвокатської діяльності, навівши приклади з власної практики. 

  Також, стосовно майбутнього вибору професії з дітьми попрацювала психолог Ксенія Мінаєва, розповівши про необхідні знання та навички для вдалого працевлаштування, наголосивши на обов’язковій у сучасному динамічному світі потребі постійного подальшого навчання та вдосконалення власних професійних навичок.

1MC photo1

 Наприкінці зустрічі дітям запропонували самостійно обрати теми для майбутніх правопросвітницьких заходів в межах «Школи практичних знань».