назад

Знати право, служити праву, захищати право: директор Регіонального центру привітав майбутніх юристів з професійним святом

gol

Щороку 8 жовтня в Україні традиційно відзначається День юриста – професійне свято людей, які дотримуються гасла «Знати право, служити праву, захищати право».

Тому з нагоди професійного свята сьогодні, 6 жовтня, директор Регіонального центру з надання БВПД Василь Овдіюк взяв участь в урочистостях, що відбулися  в Рівненському інституті Київського університету права Національної академії наук.

1

У вітальному слові Василь Овдіюк зазначив, співпраця начального закладу та системи безоплатної правової допомоги є дуже важливою та продуктивною. Адже чимало теперішніх та колишніх студентів проходили виробничу практику у центрах з надання БВПД, а також брали участь у конкурсі з відбору керівників бюро правової допомоги. Окрім того, директор Регіонального центру побажав студентам успіхів, натхнення та процвітання, щоб реалізувати себе у юридичній галузі, захищаючи права кожного українця.

2

Також Василь Овдіюк взяв участь у відкритті виставки картин, яка проходить на першому поверсі навчального закладу.

3

Довідково: Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою м. Рівне, вул. Кавказька, 7. Тел. (0362) 46-01-09, (067) 604-59-55 (цілодобово). Телефон безкоштовної гарячої лінії 0 800 213 103 (цілодобово).