назад

Знущаєшся над однолітками – будеш покараний

Chervonograd shkola2Запобігання булінгу – моральному або фізичному насильству чи агресії – такою була тема розмови з учнями школи у селі Поториця Сокальського району 23 січня.

Фахівець Сокальського бюро правової допомоги Червоноградського місцевого центру з надання БВПД Ольга Пирська та начальник Сокальського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Львівській області Оксана Гуменюк провели спільний правопросвітницький захід для учнів 7-11 класів Поторицької школи.

Фахівці розповіли школярам, куди потрібно звертатися в разі виявлення булінгу та яким чином каратимуться випадки цькування після вступу у дію Закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо протидії булінгу».

Також школярі переглянули фільм “Діти в тюрмі” про життя неповнолітніх осіб у місцях позбавлення волі.

Зазначений захід відбувся з метою реалізації правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!»

Нагадаємо, за детальною інформацію з питань отримання правової допомоги звертайтесь у Червоноградський місцевий центр з надання БВПД за адресою:
м. Червоноград, проспект Шевченка, 21.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області

м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх; тел/факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).