назад

Зустріч директора Регіонального центру із студентами РІ КУП НАН України

3

08 грудня 2015 року, в рамках Всеукраїнського тижня права, директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Рівненській області Василь Овдіюк провів робочу зустріч із студентами-правниками Рівненського інституту Київського університету права НАН України на тему:“Забезпечення доступу до безоплатної правової допомоги”.

У своєму виступі очільник Центру ознайомив студентів з порядком надання безоплтаної правової допомоги, іншими організаційними питаннями, які пов’язані з роботою адвокатів системи БВПД, в тому числі порядком оплати послуг адвокатів за виконання своїх обов’язків, а також розповів про організацію роботи Регіонального та Місцевих центрівз НБВПД та особливості кримінального, адміністративного та цивільного процесу.

Молоді юристи зацікавились отриманою інформацією та отримали відповіді на запитання, які стосувались особливостей діяльності НБВПД Рівненщини. На завершення зустрічі присутнім було роздано інформаційні буклети та домовлено про налагодження подальшої співпраці в сфері проходження виробничої практики та стажування на базі Регіонального та Місцевих центрів з надання БВПД Рівненщини.

 

{gallery lightbox=boxplus maxcount=20}gallery/2015/dirstud{/gallery}