назад

Зустріч-інформування з представниками територіальних органів влади провели фахівці системи БПД Вижниччини

2017 07 21V119 липня 2017 року фахівці Вижницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги взяли участь у профорієнтаційному семінарі, що відбувся на базі Вижницького районного центру зайнятості.

В рамках семінару директор Вижницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Людмила Мацюк, начальник відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Богдан Чопей поінформували присутніх про діяльність системи безоплатної правової допомоги краю, розповіли про спектр правових послуг, якими можуть скористатися громадяни звернувшись до центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги та бюро правової допомоги, надали необхідну контактну та довідкову інформацію.

2017 07 21V2Наприкінці заходу учасники семінару обговорили можливість співпраці Вижницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, Вижницького районного центру зайнятості та Управління Пенсійного фонду України у Вижницькому районі.

Зокрема, йшлося про проведення спільної правопросвітницької, інформаційно-роз’яснювальної та консультаційної роботи.

Окрім цього, було обговорено питання оперативного реагування на електронні запити місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та запровадження елементів електронного документообігу.

Контактна інформація! Вижницький місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги забезпечує правове обслуговування мешканців Вижницького та Путильського районів Чернівецької області.

Звернутися до фахівців центру можна за адресою: м. Вижниця, вул. Українська, 100 Б.
Контактний телефон: (0 3730) 2 31 58.

Єдиний телефонний номер системи БПД – 0 800 213 103.
(Дзвінки на зазначену телефону лінію зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах країни є безкоштовними та приймаються цілодобово).