назад
09.06.16

Зустріч із членами ГО «Штаб допомоги учасникам АТО» в Лубнах

1231231237

08 червня 2016 року інтегратор Лубенського місцевого центру безоплатної правової допомоги Максим Паляниця провів зустріч із членами громадської організації “Штаб допомоги учасникам АТО”.

З метою інформування бійців про їхні права в Штабі було поширено інформаційні матеріали стосовно прав учасників бойових дій: «Реалізація права учасників АТО на землю та житло», “Пільги учасникам бойових дій та особам прирівняних до них», «Дії позичальника – мобілізованого та учасника АТО, який має зобов’язання по кредиту», «Дії незаконно звільнених учасників АТО”, , “Укладення та припинення контрактів військовим під час АТО”.

Під час спілкування з членами громадської організації були надані роз’яснення про роботу системи безоплатної правової допомоги, визначено категорії осіб, які мають право на її отримання, надано роз’яснення щодо порядку звернення та переліку необхідних документів для отримання допомоги адвоката за рахунок державного фінансування.

      “Всіх учасників бойових дій, учасників АТО, які потребують правової допомоги ми запрошуємо для отримання консультації до Лубенського місцевого центру правової допомоги. Там вони зможуть отримати як первинну так і вторинну правову допомогу”, – зазначив Максим Паляниця.