назад
03.11.16

Зустріч із студентами Чернігівського національного технологічного університету

011116 51 листопада 2016 року Ірина Протченко – директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернігівській області взяла участь у бізнес – форумі «Освіта – сучасний бізнес: стратегічне партнерство» в Чернігівському національному технологічному університеті.
Метою заходу є активізація співпраці з університетом, розвиток партнерської мережі підготовки нової генерації молодих фахівців – випускників Чернігівського національного технологічного університету, а також підготовки конкурентно спроможних фахівців.

Ірина Протченко висвітила тему щодо діяльності центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги, розвиток системи правової допомоги, а також акцентувала увагу, що в рамках навчальної дисципліни «Адвокатура в Україні» з 4 листопада цього року для студентів започатковано спільне проведення лекцій за участю Олесі Пирковської – заступника директора РЦ та адвоката Миколи Росомахи.
Начальник ГТУЮ в області Олег Трейтяк поінформував присутніх про підписання меморандуму про співпрацю та угоди між Головним територіальним управлінням юстиції та Чернігівським національним технологічним університетом. Головна мета-активізація співпраці між навчальним закладом та управлінням юстиції, визначення й врахування у підготовці майбутнього правника сучасних вимог до професії.
З пропозиціями щодо організації стажування студентів інституту виступила голова Ради адвокатів області Галина Якуба
Участь у дискусії на тему «Сучасні компетентності юристів-баланс інтересів стейкхолдерів навчального процесу» взяли також фахівці Головного територіального управління юстиції та колеги з судової гілки влади, адвокати, викладачі та представники системи безоплатної вторинної правової допомоги.

011116 6