назад

Зустріч із студентами Коломийського економікоправового коледжу

22323406 372615686509098 1250518718 n29 вересня 2017 р. заступник начальника відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги Регіонального центру з надання БВПД в Івано-Франківській області, Королик І.М. та головний спеціаліст відділу уповноважених Голови з питань контролю за дотриманням прав людини в поліцейській діяльності УЗПЛ НПУ Овсепян К.А. відвідали Коломийський економіко-правовий коледж. Основна мета візиту полягала в інформуванні студентів спеціальності «Право» про основні напрямки діяльності Управління забезпечення прав людини (УЗПЛ), особливості його співпраці з державними органами, зокрема з Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги (РЦ БВПД).

Королик І. М. безпосередньо звернув увагу на порушення, які допускаються працівниками поліції під час затримання осіб (зокрема в порядку ст. 208 КПК України), а саме щодо негайного повідомлення РЦ БВПД про фактичний час затримання. Також обговорювалися інші питання, які стосуються діяльності УЗПЛ та РЦ БВПД.

На зустрічі із студентами-правниками був присутній адвокат Гуцуляк О. І., який розповів про особливості адвокатської діяльності у кримінальному процесі.

За результатами проведеної зустрічі було досягнуто згоди про спільну співпрацю студентів коледжу з представником УЗПЛ НПУ в міжнародному проекті «Street Law» (вуличне право). Участь в проекті «Street Law» дасть змогу студентам коледжу проводити навчальні заняття серед учнів загальноосвітніх шкіл та набути навичок ораторського мистецтва.


{gallery}pictures/2017.10.06_зустріч{/gallery}

Нагадуємо, що Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області працює за адресою:

вул. Грюнвальдська, 8, м. Івано-Франківськ.

Телефон: (034) 255-61-13,

Е-mail: office.frankivsk@legalaid.gov.ua.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів у межах України)