назад
28.03.17

Зустріч із студентами юридичної клініки «Навчально науковий інститут № 2» Національної академії внутрішніх справ України

27 березня 2017 року в приміщенні Першого київського міського центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги пройшла робоча зустріч директора центру Бурчак Л.І. та керівника юридичної клініки «Навчально науковий інститут № 2» Національної академії внутрішніх справ України Бобрика К.Ю.

Разом з керівником клініки до центру завітали 12 майбутніх працівників поліції – курсанти факультету «Навчально науковий інститут № 2» Національної академії внутрішніх справ України, яким було проведено лекцію про діяльність Центру та системи безоплатної вторинної правової допомоги загалом. Директор центру Бурчак Л.І. детально розповіла студентам про роботу кожного відділу, познайомила з правовими засадами діяльності Центру. Студенти були присутні при консультативній зустрічі адвоката Вакуленко В.В. з клієнткою (з дозволу адвоката і клієнта) мали можливість знайомства з практичною стороною професійної діяльності адвоката і шляхів вирішення правової проблеми, що виникла у процесі надання вторинної правової допомоги потерпілій у кримінальному провадженні.

IMG 2815IMG 2827IMG 2829

З керівником клініки Бобриком Костянтином Юрієвичем було обговорено можливості подальшої співпраці юридичної клініки «Навчально науковий інститут № 2» Національної академії внутрішніх справ України з Центром, зокрема щодо проходження студентами практики в центрі. Студенти висловили побажання тісної і активної співпраці юридичної клініки з системою безоплатної вторинної правової допомоги.