назад
10.12.15

Зустріч працівників Шепетівського місцевого центру з дітьми-сиротами та з дітьми позбавленими батьківського піклування

20151209 140826     09 грудня 2015 року в рамках проведення Всеукраїнського тижня права відбулася зустріч головного спеціаліста відділу попередньої роботи з клієнтами Шепетівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ірини Школьнік з педагогами та вихованцями Шепетівської спеціалізованої школи-інтернату, в якій навчаються діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування.

     Під час зустрічі учням доступно роз’яснено про загальні права людини у тому числі й дитини, та методи їх захисту. Додатково було повідомлено про діяльність системи безоплатної правової допомоги в Україні та Шепетівського місцевого центру, порядок та умови надання такої допомоги дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, а також доведено до відома контактні дані Центру та графік роботи.       

     Під час зазначеної зустрічі серед педагогічних працівників та учнів навчального закладу було поширено інформаційні листівки, буклети та пам’ятки, які роз’яснюють, як скористатись правом на безоплатну правову допомогу.

{gallery}img/novyny/2015/gruden/10_2{/gallery}