назад

Зустріч представників міжнародної моніторингової місії OSCE з керівництвом Регіонального центру з надання БВПД в Івано-Франківській області

124.10.2016 року відбулась зустріч представників міжнародної моніторингової місії OSCE SMM – Special Monitoring Mission to Ukraine з керівництвом Регіонального центру з надання БВПД в Івано-Франківській області в Івано-Франківській області та Івано-Франківського місцевого центру з надання БВПД. Захід проходив на базі місцевого центру за участі кореспондента ТРК “Карпати” Любов Крайня.
У ході зустрічі обговорювалось питання роботи центрів БПД з надання правової допомоги внутрішньо переміщеним особам та учасникам АТО. Представнику ОБСЄ було надано вичерпну інформацію щодо кількості ВПО, які звернулись до місцевого центру, категорій питань з якими звертались зазначені особи та осіб, яким було надано адвоката за рахунок держави з числа ВПО.
Також у ході зустрічі обговорювались питання залучення адвокатів до системи БПД, популяризації системи БПД та категорій осіб які можуть отримати правову допомогу у вигляді адвоката за рахунок держави.


{gallery}pictures/2016.10.24_зустріч{/gallery}