назад

Зустріч з голово Чернівецької обласної ради

OblasnaRada117 лютого в приміщенні Чернівецької обласної ради відбулась робоча зустріч директора Регіонального центру з надання БВПД у Чернівецькі області Аркадія Мунтяну з головою Чернівецької обласної ради Іваном Мунтяном.

Під час зустрічі Аркадій Мунтяну поінформував голову обласної ради про діяльність центрів з надання  безоплатної вторинної правової допомоги на території області. Було звернуто увагу очільника представницької влади області на те, що функціонування та розвиток системи безоплатної правової допомоги не може бути успішним без активної участі в цьому соціальному проекті територіальних громад.

Аркадій Мунтяну окреслив найближчі плани щодо розширення доступу мешканцям краю до отримання правової допомоги, зокрема, було зазначено, що з липня поточного року планується відкриття у кожному райцентрі області та            м. Новодністровськ консультаційних бюро з надання правової допомоги. З боку голови обласної ради було отримано запевнення у повній підтримці та сприянні процесу створення та запуску зазначених бюро.  

Сторони домовились про необхідність підтримання постійних контактів з питань функціонування системи БВПД в області.