назад

Зустріч з головою Кельменецької селищної ради

2015 11 19 Кельм18 листопада поточного року відбулася робоча зустріч директора  Кельменецького МЦзНБВПД Ігоря Усатого з новообраним головою Кельменецькї селищної ради Буняком Сергієм Леонідовичем з метою обговорення реалізації Програми безоплатної правової допомоги населенню   Кельменецького району на 2016-2017 роки та спільного пошуку механізмів  впровадження даної програми у смт. Кельменці.

Метою цієї Програми є розроблення та здійснення комплексу заходів правового, організаційного та економічного характеру, спрямованих на забезпечення доступу до безоплатної правової допомоги осіб, які потребують такої допомоги шляхом залучення адвокатів або інших фахівців у галузі права для надання первинної правової допомоги у Кельменецькому районі.

Під час зустрічі Ігор Усатий звернув увагу на необхідність залучення адвокатів та інших фахівців у галузі права для надання безоплатної первинної правової допомоги населенню смт. Кельменці. Учасниками зустрічі було обговорено процедуру та форми залучення адвокатів, юридичних та фізичних осіб приватного права до надання безоплатної правової допомоги та джерела фінансування правових послуг.

За результатами робочої зустрічі сторони досягли домовленості про подальшу співпрацю в напрямку надання правової допомоги.