назад

Зустріч з представниками «Дніпровської міжрегіональної ресурсно-комунікаційної платформи» Координаційного центру з надання правової допомоги

   1   З метою проведення аналізу потреб системи безоплатної вторинної правової допомоги (далі – БВПД) у проходженні профільних навчань та реалізації правопросвітництва, начальник управління «Дніпровської міжрегіональної ресурсної комунікаційної платформи» Яніна Владиславівна Тарасова та начальник інформаційно-аналітичного відділу цього управління Олексій Валерійович Тертишний відвідали місцеві центри з надання безоплатної, що функціонують у Донецькій області. 

 Так, 26 травня 2017 року представники Координаційного центру з надання правової допомоги (далі – Координаційний центр) завітали до Краматорського місцевого центру з надання БВПД, а вже 30 травня 2017 року – до Маріупольського місцевого центру з надання БВПД (далі – місцеві центри, МЦ).

Представники Координаційного центру провели опитування, у ході якого працівники МЦ розповіли про труднощі, які виникають під час виконання завдань, шляхи їх подолання, а також висловили пропозиції щодо отримання методичної допомоги. Проект, над яким працює вищевказане управління, буде спрямований на підвищення кваліфікації працівників системи правової допомоги, удосконалення їх знань, умінь і навичок у різноманітних сферах роботи. 

Зустріч відбувалась у теплій та дружній обстановці. Впродовж всього спілкування присутні обговорили потреби працівників місцевих центрів у частині підвищення свого професійного рівня з наступних питань:

 в галузі земельного права;

 в галузі кримінального права щодо захисту прав потерпілих та свідків;

 щодо курсів з медіації з метою підвищення рівня  правової обізнаності при вирішенні спорів у досудовому порядку;

 проходження дистанційних курсів англійської мови;

 щодо курсів для підвищення навичок працівниками місцевих центрів поширювати інформацію при проведенні інформування у різних установах, організаціях, учбових закладах тощо.

Гості прийняли до уваги надані місцевими центрами з надання БВПД пропозиції, які у подальшому надійдуть до Координаційного центру задля впровадження їх у роботі платформи.

Таким чином, працівники Краматорського та Маріупольського місцевих центрів з надання БВПД отримали величезне задоволення від спілкування з колегами з Координаційного центру з надання правової допомоги.    2

За додатковою інформацією можна звернутися до: Краматорського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги: м. Краматорськ, вул. Академічна, 20; тел.: 099-266-91-62, (06264)-6 63-41

Маріупольського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомогим. Маріуполь, пр. Нахімова, 82; тел.: 050-951-28-81

         Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги: 0-800-213-103