назад

Зустріч з представником уповноваженого Верховної Ради України у Львівській області з прав людини

RC zustrich7 листопада 2017 року директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області Ігор Микитин та начальник відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації її надавачів Наталія Мелян провели робочу зустріч з представником уповноваженого Верховної Ради України у Львівській області з прав людини Наталією Малих.

Упродовж зустрічі обговорювалися шляхи налагодження співпраці між відомствами, порядок інформування Центру про випадки затримання представником уповноваженого Верховної Ради України з прав людини.

Ігор Микитин розповів про структуру та принципи роботи Регіонального центру, висвітлив проблеми, що виникають під час інформування центрів про випадки затримання осіб.

Сторони дійшли згоди щодо удосконалення шляхів та способів інформування центрів, обговорили постанову Кабміну України від 18.10.2017 року №793.

Варто зазначити, що обговорення було конструктивним і відбувалось із врахуванням усіх проблемних аспектів, які виникають у роботі різних відомств.

Нагадаємо, за інформацією з питань одержання правової допомоги звертайтесь у Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області

Адреса: м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх; тел/факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).